Steeds vaker krijgen we bij SylCdance studio de vraag of je op ‘latere’ leeftijd nog kan beginnen met Hiphop dansen? Waarom niet? zeggen we dan. Maar in de praktijk is het soms best moeilijk om de juiste dansschool en juiste les te vinden.
Instromen in een bestaande groep, die misschien al langer (samen) dansen is nooit makkelijk. Laat staan als je dat moet doen, terwijl je hoofd vol zit met school, werk, kinderen of andere dagelijkse dingen. Dansen moet ontspanning zijn, maar we snappen goed dat dit niet het geval is als je gelijk voor de dans leeuwen gegooid wordt.

Kan je dan niet op latere leeftijd beginnen met dansen?

Tuurlijk wel! Je bent nooit te oud om iets te leren, maar soms is het fijn als je rustiger aan kan gaan beginnen.

Waar kan ik dan rustig aan beginnen?

Vanaf zaterdag 26 oktober starten we een beginners cursus. Vanaf 16 jaar en ouder krijg je in 10 weken de basis elementen van Hiphop. Je werkt aan motoriek, coördinatie, ritme en het oppakken van choreografie. Om met een zekerder en fijner gevoel na de cursus in te stromen in een vaste dansles.

Moet ik perse na de cursus door gaan met een vaste dansles?

Nee hoor, je bent vrij om na de cursus te stoppen met dansen of door te gaan. Je kan kiezen voor een vaste dansles of een vervolg cursus als je nog even extra basis wilt mee pakken.

Ik ben 30+, kan ik dan nog steeds meedoen?

Of je nu 20,30,40,50+ bent, als jij wilt beginnen met Hiphop dansen, dan ben je van harte welkom bij de cursus.

Wat kost de cursus en welke dag en tijd wordt deze gegeven?

Voor 10 weken betaal je eenmalig 95 Euro. De les is op zaterdag van 12:30-13:25 uur. Hij start 26 oktober en de laatste les is op 11 januari.

Kan ik ook later instromen?

Nee, de cursus start 26 oktober en dan gaan de 10 weken van start, dus wacht niet langer en geef je op en dan gaan we met z’n allen een super leuke, leerzame en gezellige dans tijd tegemoet.