Veel gestelde vragen

Frequently asked questions (FAQ). Hieronder staan een aantal algemene en specifieke vragen met antwoorden. Staat je vraag er niet tussen, dan staan wij voor je klaar via email, telefoon of persoonlijk aan de balie.

A: Via mail info@sylcdance.nl of bel naar 013-8800509 tijdens onze opening tijden of via de groep app als deze is aangemaakt.
A: Wij zitten links op de binnenplaats achter bij Profijt meubel/Super keukens in de Enschotsestraat 244 in Tilburg.
A: Ja,Op de binnenplaats aan de linker kant of aan de voorzijde in de parkeergarage. Als je op Enschotsestraat blijft rijden, dan kan je in de buurt van de Fiets winkel ook gratis parkeren. Kijk zelf goed naar eventuele verkeer wijzigingen.
A: Ja,vanaf het centraal station is het 10 minuten lopen. Ook gaan er meerdere bussen richting de Enschotsestraat / wijk Besterd.

A:Ja, De eerste proefles is gratis en de opvolgende is 5 Euro en dien je vooraf contant aan de balie te voldoen.

A: Ja, dat is een mogelijkheid, stel de vraag bij opmerkingen wanneer je aanmeldt voor een gratis proefles.

A: Ja, dit is mogelijk, overleg met één van onze medewerkers achter de balie.

A: Wanneer je online een proefles aanmelding doet, dan krijg je een email terug met een persoonlijke uitnodiging met alle informatie over de les. Ook staan bij sommige lessen kleding voorschriften erbij vermeld.

A: Er zijn proefles periodes, waarin ook de huidige leden welkom zijn om een les te proberen. Switchen kan ook in deze periodes mits er geen dansshow gepland staat.

A: Ja, er zijn meerdere dansers en sommige carpoolen samen om naar SylCdance en weer thuis te komen. Openbaar vervoer is ook zeer goed te doen.
A: Ja, We hebben diverse gekoelde en warme dranken en snacks aan de balie te koop.
A: Ja, al onze studio’s hebben de mogelijkheid om van buiten af naar binnen te kunnen kijken.

A: De 10 ritten kaart is 12 weken geldig en de dans abonnementen hebben een lidmaatschap van 6 maanden. Je lidmaatschap loopt na 6 maanden stil zwijgend door en daarna heb je een kalender maand opzeg termijn. Nee, de SylCdance kaarten zijn niet over te dragen aan derden.

A: Geef aan de balie door voordat je de les in gaat wat voor nieuwe kaart je wilt hebben. Wij passen het direct aan in ons systeem, zodat je de les kan gaan volgen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

A: Ja, dat hebben wij op onze Dans en Sport abonnementen. Studenten korting ( MBO, HBO of Uni ) is 5% en bij 3 of meer leden uit 1 gezin krijgt het goedkoopste abonnement 5% korting.

A: Nee, zonder SylCdance kaart kan je niet deelnemen aan de les.
A: Stuur een email met lid gegevens naar administratie@sylcdance.nl en lever je SylCdance kaart in aan de balie bij je laatste bezoek. Verdere informatie zie algemene voorwaarden.

A: Bij de auditie is er altijd een choreo ( Hiphop/Streetdance) en freestyle/ improvisatie onderdeel. De dansers dienen aan alle onderdelen mee te doen. Er wordt gekeken naar discipline, motivatie, doorzetting vermogen en afwerking, vaardigheid en potentie. Ze trainen 2x in de week wedstrijd crew  en een les naar keuze waarvoor je een 3x in de week abonnement afneemt. Verhogen naar een onbeperkte kaart is mogelijk.

A: Ja, dat is mogelijk. Geef dit duidelijk aan in een mail voor het begin van de eerste les. (administratie @ sylcdance.nl) Helaas is het niet mogelijk om tussentijds te annuleren.