Helaas mogen wij van de rijksoverheid de deuren nog niet openen, maar we gaan wel beginnen met online lessen en daarna buiten lessen. De video lessen in de groep app komt te vervallen.

Wanneer beginnen de online lessen en buiten lessen?

Op maandag 18 mei t/m zaterdag 30 mei zullen er online lessen worden gegeven. Vanaf maandag 1 juni t/m 11 juli gaan we buiten lessen geven.

Zijn jullie daarna gesloten?

Wij blijven in de zomervakantie geopend en maken het zomer lesrooster rond 1 juli bekend.

Mag ik naar alle lessen komen, die ik wil?

De online lessen staan open voor diegene die aan de Teams groep is toegevoegd. Voor de buiten lessen maken we weer gebruik van de presentie lijst. Dit omdat iedereen een eigen plekje krijgt in de les i.v.m. 1,5 meter regel en alle andere regels waar we ons aan moeten houden.

Ik betaal nu voor 1x in de week, maar wil (weer) meer uur in de week komen dansen, kan dat?

Stuur voor 20 juni een mail naar info@sylcdance.nl met naam, groep, dag en lestijd en naar welk abonnement je het wilt verhogen, dan passen we dit per 1 juni aan.

Ik heb een 10 strippenkaart is deze nog geldig?

Heb je een strippenkaart en wil je doorgaan met (buiten) lessen, dan dien je voor 20 juni een mail naar info@sylcdance.nl met naam, groep, dag en lestijd en of je strippenkaart of abonnement wilt door te geven. Dit passen we per 1 juni voor je aan.

De lessen die ik heb gemist, kan ik die nog inhalen?

Wanneer SylCdance weer volledig open mag, zullen wij een aantal keer gratis dans workshops in het weekend gaan aanbieden voor de leden, die ons zijn blijven steunen in deze moeilijke tijd.

Gaat SylCdance per 1 september weer open?

Als wij open mogen van de Rijksoverheid, dan zullen wij zeker open gaan. Als jullie ons blijven steunen als de afgelopen maanden, dan zullen wij 1 september samen moeten gaan halen. Wij willen niets liever dan gewoon weer les geven in de studio met iedereen bij elkaar en hopen bij elke persconferentie, dat we goed nieuws te horen krijgen.

Lesrooster en regels vind je in het volgende nieuws bericht.