Ben jij een podium kind en dol op dansen en theater? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SylCdance studio gaat weer dansers verzorgen voor het Ro theater en dit keer voor het stuk Hamlet de familie voorstelling. Na succesvolle en gezellige samenwerking van De gelaarsde poes en Snorro belde ze op of wij weer theater dansertjes konden verzorgen. En ja dat doen wij met veel plezier!

Wie mag er meedoen en hoe moet ik mij aanmelden?

Jongens en meiden van 7 t/m 9 jaar mogen zich aanmelden voor de auditie dag ( eind september) Zet bij het gratis proefles formulier opmerking Hamlet en je krijgt z.s.m. een uitnodiging met alle informatie. Voor deze productie zijn we op zoek naar meer jongens dan meiden, dus heb je een jongen die graag danst en dol is op theater, dan is dit zijn kans!

Welke voorstelling en hoeveel mogen ze meedoen?

Er zijn 3 voorstellingen 1,2 en 3 februari in theater schouwburg in Tilburg. Vanwege de arbeid wet mogen kinderen maar 1 voorstelling meedoen. Maar des te meer kinderen een kans krijgen om aan een professionele super leuke, te gekke theater voorstelling mee te doen.

Als ze door de auditie heen zijn wat gebeurd er dan?

Dan beginnen ze met trainen op maandag om 16:00-16:55 uur. De kosten zijn 30 Euro per maand. Indien nodig kunnen er extra trainingen ingepland worden rond de voorstelling.

Dit is een unieke kans voor alle jonge theater dansers, dus verspreid het nieuws en dan maken we samen een aantal kinderen heel blij!