Na 2 jaar mogen onze leerlingen eindelijk weer hun danskunsten aan publiek laten zien. De Pont is voor ons de plek waar een samensmelting van kunst, cultuur en sport onder 1 dak kan plaats vinden. Een plek waar iedereen kan samen komen en je mee kan nemen naar een gevoel, gedachten of gebaar.

Iedereen kan komen kijken naar  dansgroepen in de dansstijl Hiphop, Hiphop female, Afrodance, Breakdance en G-Dance.  De dans groepen treden allemaal 1x binnen en 1x buiten op met blok 1 en blok 2 en we eindigen met blok 3 in de grote zaal voor een spetterend optreden van onze Hiphop wedstrijdteams en solo dansers, die 1e,2e of 3e prijs behaalden tijdens Nederlands kampioenschap Hiphop en Urban Contemporary. Het belooft een dans feestje te worden en nodigen je van harte uit om samen te genieten van dans, muziek en gezelligheid.

Donderdag 7 juli 
Locatie: De Pont in Tilburg

Kleding: SylCdance kleding, dit wordt in de les besproken.

17:00 uur alle leden aanwezig op het plein bij De Pont
17:45 uur aanvang publiek binnen zit plekken en buiten staan plekken.
18:00 uur start blok 1 
18:45 uur start blok 2 
19:15 uur start blok 3 ( grote zaal )
19:30 uur einde

Wist je dat? het trouwens iedere donderdagavond bij De Pont altijd gratis entree is van 17 tot 20 uur.
In het De Pont cafe of in de tuin kunnen jullie ook een daghap bestellen voor 8,50. Dit is iedere donderdagavond een maaltijdsoep met een verrassing erbij.

————————————————–

Zaterdag 9 juli
Locatie: SylCdance studio

Kleding Dansmix: Basis zwart ballet pak, broekje en schoenen.
Kleding Hiphop: SylCdance kleding, dit wordt in de les besproken.

We willen jullie van harte welkom heten om in de dansstudio te komen kijken. Het zijn 2 dezelfde blokken en de kinderen dienen er om 9:00 uur te zijn en kunnen om 11:30 uur weer mee naar huis. Na blok 1 om 10:15 uur zullen we het publiek vriendelijk willen vragen om SylCdance te verlaten. Wanneer SylCdance publiek vrij is, dan kunnen we het andere publiek om 10:30 uur binnen vragen voor blok 2. Het is NIET mogelijk om alle 2 te blijven kijken, omdat we binnen helaas niet deze capaciteit hebben, maar een rondje in de buurt is altijd fijn of ga is langs bij De Pont.  

Mini kijk ochtend blok 1 
9:30 uur tot 10:15 uur
10:15 uur uitloop publiek

Mini kijk ochtend blok 2
10:30 uur inloop publiek
10:45 uur tot 11:30 uur

Tot snel en alvast een fijne dans avond en ochtend.