Het nieuwe dans seizoen zien we bijna alle vertrouwde SylCdance team gezichten terug.

Wie is nieuw en wie is weer nieuw?

Dit dans seizoen mogen we 2 derdejaars student stagiaires verwelkomen van Docent Dans aan Fontys Hogeschool voor de kunsten. Welkom! Andrea Tesselaar en Ella Coninck. Je zal ze bij diverse lessen kunnen tegen komen en we wensen ze veel plezier en succes bij hun individuele stage bij SylCdance studio.

In april is docente Anne bevallen van een prachtige dochter Rosie. Ze staat te popelen om weer dans les te mogen geven en dat gaat ze ook zeker doen. Anne gaat een nieuwe groep oprichten op dinsdag voor Hiphop 11-15 jaar beginners.

Waar zijn Ellis van Dansmix en Teddy Fee de Hiphop docente gebleven?

Ellis is eind september uitgerekend en is heerlijk met zwangerschap verlof. Tot januari zal Andrea haar lessen overnemen en als alles goed gaat, dan zal Ellis na de kerstvakantie weer in de dansles staan. Teddy Fee is aangenomen bij Dans instituut Lucia Marthas en gaat daarvoor in Amsterdam wonen. Maar als ze kan zal ze zeker nog eens naar SylCdance komen om gedag te zeggen. Lieve Ellis veel sterkte met de laatste loodjes en Fee succes en enorm veel plezier met dit dans avontuur.

Ik wil graag assisteren/helpen bij SylCdance, kan dat?

Voor sommige lessen is het fijn voor een docent om extra handen en voeten te hebben. Dit jaar gaat Jasmijn in dans opleiding bij de wedstrijd les Sparkling Cidz en leerlingen Jonas en Noa zijn ook weer van de partij. Tijmen heeft dit jaar onder begeleiding zijn eerste les gekregen en heeft veel zin om Sylvia haar Hiphop 6-8 jaar les op dinsdag op zich te nemen.

Heb jij interesse om op deze manier te assisteren of te helpen? Laat het ons weten via info@sylcdance.nl.