Nieuws2018-02-07T11:35:53+01:00

Nieuws

Wat kan je de aankomende tijd verwachten. Dit communiceren wij via dit blog, de nieuwsbrief en het informatiebord bij SylCdance. Zo mis je nooit wat!

Beginnen met Hiphop als je ouder bent moeilijk?

woensdag, 28 augustus, 2019|

Steeds vaker krijgen we bij SylCdance studio de vraag of je op 'latere' leeftijd nog kan beginnen met Hiphop dansen? Waarom niet? zeggen we dan. Maar in de praktijk is het soms best moeilijk om de juiste dansschool en juiste les te vinden. Instromen in een bestaande groep, die misschien al langer (samen) dansen is nooit makkelijk. Laat staan als je dat moet doen, terwijl je hoofd vol zit met school, werk, kinderen of andere dagelijkse dingen. Dansen moet ontspanning zijn, maar we snappen goed dat dit niet het geval is als je gelijk voor de dans leeuwen gegooid wordt. Een 10 weken beginners cursus is de oplossing voor jou!

We love Afrodance!

dinsdag, 20 augustus, 2019|

Afro dance is de nieuwe trend op dansscholen sinds populaire artiesten als Ronnie Flex, Latifah en Broederliefde het in videoclips gebruiken, willen ook steeds meer mensen het doen. Afro dance is een dansstijl met een mix van Afrikaanse beats en moderne popmuziek.

Auditie call voor alle leeftijden Wedstrijd crew

maandag, 12 augustus, 2019|

Ben jij gek op Hiphop wedstrijden en zou jij mee willen doen met je eigen crew?Dansen met andere super gemotiveerde dansers? Je traint in de breedste vorm van Hiphop. Je werkt aan kracht, conditie, zelf reflectie  en samenwerken. Je gaat trainen aan choreografieën in Hiphop voor verschillende wedstrijden en optredens. Samen met je enthousiaste dansgenoten en docent ga je de Hiphop Wedstrijd lessen invullen om samen steeds beter te worden.

Kom jij dansen bij de leukste dans familie van Tilburg?

maandag, 12 augustus, 2019|

Op zoek naar een dans familie?Dan zit je bij SylCdance goed. We zijn een dansschool, die de leerlingen graag iets wilt leren en meegeven. Gezelligheid staat voorop, maar wat is een sport zonder doelen. Het is zo veel leuker om samen je doel te bereiken inplaats van alleen. Sylvia en haar docenten team zijn er voor iedereen, die van dansen houdt.

Load More Posts

Foto’s & Video’s

Regelmatig organiseren wij i.s.m, workshop, events en optredens. Daar worden natuurlijk wat plaatjes geschoten en die delen wij graag met je!