Project Description

Jazzballet

In deze dansles werken we aan danstechniek, uitstraling, presentatie en expressie met als basis Jazz. 

Jazzballet, ook wel jazzdance genoemd, is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op ballet maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazz, rock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn jazzy – veel losser. Ook wordt er gebruikgemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek met summiere isolatie technieken van hoofd, schouder, elleboog, pols, hand, vingers, borstkas en heupen

De jazzdance leent uit verschillende stijlen, technieken en toepassingen. Het karakter van de jazzdance is dus eclectisch, wat wil zeggen dat het bewegingselementen uit andere danstechnieken en stijlen mengt. Deze elementen worden in de danstraining en choreografie gecombineerd met de kenmerkende authentieke jazzelementen.

Bij SylCdance geven we technische danslessen onder de naam: DANSMIX (Ballet, Jazz en Modern)

Kledingvoorschriften meiden: zwarte legging of panty met broekje, pakje ( lange of korte mouwen ) schoenen/ sokken of blote voeten, haren vast.
Kledingvoorschriften jongens: zwarte broek/short, zwart hempje of longsleeve, schoenen/ sokken of blote voeten.

Lestijden en docent

No events hours available!
No events hours available!
No events available!

Fotos

NIEUW! Regelmatig posten wij filmpjes en foto’s op Instagram om je een goeie indruk te geven van de sfeer in de les. Heb jij je zelf al gezien? En Volg jij SylCdance Studio al Instagram?

Gratis Proefles

* Volledige naam:

* Geboortedatum:

* Telefoonnummer:

* Geslacht:

* Welke les heb je interesse:

Heb je ervaring?

* Email:

Opmerking:* Verplichte velden