Wanneer is de dans clinic en waarom?

Afgelopen maanden moest ook SylCdance studio nood gedwongen dicht door de Corona crisis. We konden 1 juli weer gedeeltelijk open doordat vele sylcdancers ons (financieel) bleven steunen. En hoe kan je dansers het beste bedanken? Met natuurlijk nog meer dans! Op zondag 13 en 27 september kan je inschrijven voor diverse dans clinics, zoals House, Show Jazz en Tiktok Dance.

Zijn sommige dansstijlen onbekend voor je? Zoek ze dan is op youtube op of vraag het aan een van de SylCdance docenten en probeer is een nieuwe dansstijl. Geloof ons, het is allemaal super leuk om een keer te proberen.

Kan iedereen zich inschrijven voor de dans clinic?

SylCdancers die lid zijn voor 1 juli 2020 mogen zich gratis inschrijven. SylCdancers na 1 juli 2020 en niet leden kunnen zich ook inschrijven voor 10 euro per dans clinic.

Mag ik aan meerdere dans clinics meedoen?

Je mag voorkeur 1 t/m 4 opgeven. Je leeftijd en niveau moet overeenkomen met de aangeboden dans clinic. I.v.m. het max. aantal leerlingen per dans clinic zal SylCdance proberen iedereen in te delen voor 1 dans clinic.  Vanaf maandag 31 augustus 2020 zal de inschrijf lijst volledig open gaan. We zullen de vrije plekken gaan verdelen onder de dansers, die meerdere voorkeuren hadden opgegeven. Let op! Opgeven voor een dans clinic en niet komen opdagen zijn de kosten 10 Euro per dans clinic.

Hoe kan ik mij opgeven?

Ga naar Gratis proefles, vul het formulier volledig in en zet bij interesse ‘dansclinic’ en bij opmerkingen het volgende:
Voorkeur 1: Dag, Tijd, Dans clinic stijl
Voorkeur 2: etc.
Voorkeur 3: etc.
Voorkeur 4: etc.

Welke dansstijlen en door wie worden de dans clinics gegeven?

Zondag 13 sept: Studio 1: Plek vrij: Docent: Studio 3:
Zondag 27 sept: Studio 1: Plek vrij: Studio 3: Docent:
Plekken vrij:
14:00 – 15:30 uur Contemporary 13+ VOL Ella
16:00 – 17:30 uur House 13+ VOL Steijn Contemporary 6-12 jr. 9 Ella

Wie zijn Huub en Ella?

Iedereen die Tiktok volgt in regio Tilburg moet Huub en Jasmijn voorbij hebben zien komen. Met samen bijna 20.000 volgers brengen onze Tijmen aka @_huub_ en @_jasmijnschrijvers elke dag de nieuwste Tiktok dansen in beeld.

Ella De Coninck, is een derdejaars student Docent Dans aan Fontys Hogeschool voor de kunsten.
Ze gaat bij SylCdance studio individuele stage lopen en is daarom gevraagd om jullie kennis te laten maken met Show jazz en Contemporary.
In haar dans clinic kun je veel variatie, plezier en energie verwachten. Ze is een enthousiaste energieke danser en in haar dans komt eigenheid en uitstraling zeker aan bod.
Kom mee dansen en het belooft een super leuke, leerzame en gezellige clinic te worden om nooit te vergeten. Tot dan!