Na Snorro en De gelaarsde Poes die wel 10x genomineerd werd voor een musical award mogen wij dit keer ook weer meedoen met het nieuwe theater stuk van het Ro theater Rotterdam. Hamlet de familie voorstelling. 

Wie doen er aan mee en waarom?

In het theater stuk komen er kinderen in voor die dansen en figureren. Het Ro theater gaat door heel Nederland met de voorstelling en bij elke stad kiezen ze 1 dansschool, die de kinderen mogen selecteren en trainen. Dit jaar is de voorstelling maar liefst 3 keer en daarom waren er 24 kinderen van SylCdance studio die wij blij mochten maken.

GEFELICITEERD: Manou Abegg, Roos Holtackers, Lotte Versteeg, Roos Cornelis, Anouk van de Kerkhof, Tatum Barends, Floor Jongenelen, Dimitra Xanthopoulos, Jailey van de Sande, Yasmine Choi, Demi van der Heijden, Stijn Evenwel, Sara Lamaafar, Elaiza Bekkers, Noes Hoffman, Mirthe Brandsma, Bo Slabbers, Cato van Hees, Lieke Aerts, Kyra de Hond, Resa van Tilburg, Alexandra Kamtsis, Pippa Driessen en Imke de Bont!

Wij wensen de cast en de kinderen heel veel toi toi toi, dat het 3 te gekke voorstellingen worden om nooit meer te vergeten.