Zaalverhuur

Op zoek naar zaalverhuur in Tilburg? Bij ons kan je niet alleen terecht voor dans, maar ben je ook aan het juiste adres voor zaalverhuur. Grote of kleine studio’s boeken voor verschillende doeleindes zoals; kinderfeestjes, verjaardagen, workshops, etentjes, disco’s en natuurlijk les ruimtes behoren tot de mogelijkheden.

Op zoek naar repetitie ruimte voor kleine of grote (dans) gezelschappen? Wij beschikken over 4 studio’s van 15 m2 , 50m2, 100 m2, 120m2 en een gezellige lounge gedeelte met balie/bar.

De studio’s zijn per uur of dagdeel en 24/7 te huur. SylCdance studio is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto. ( gratis parkeren mogelijk)

Naast het verhuren van studio’s kan je bij SylCdance ook te recht voor Workshops en Kinderfeestjes. Prijzen zijn van enkele factoren afhankelijk en daarom vragen we je vriendelijke contact op te nemen met ons voor een prijs indicatie.

* Door de strenge Covid-19 regels is het helaas nog niet mogelijk om bij ons een ruimte te huren. We hopen vanaf 1 oktober meer duidelijkheid te krijgen en vooral versoepeling van binnen sporten/dansen/vrije tijd besteding. Je mag altijd naar ons mailen en dan houden we elkaar op de hoogte over de mogelijkheden. Bedankt voor je begrip.